Een radicale wending in mijn loopbaan

Na ruim 25 jaar ING besloot ik eind 2010 te starten als zelfstandig verandermanager. Dit betekende een radicale wending in mijn loopbaan waarvoor ik goed hulp en coaching kon gebruiken. Zelfstandig ondernemerschap is toch bepaald anders dan de zekerheid van een vaste baan met een mooi salaris. Dreamjob voorzag in mijn behoefte aan begeleiding en support door mij via OVO aan een personal coach te helpen, Miranda Bensing. Miranda, zelf ervaren ondernemer, heeft mij enorm geholpen mijn focus op wat ik precies wilde scherp te stellen. Samen hebben wij aan mijn business plan gewerkt. Met haar ervaring kon zij mij veel nuttige en praktische tips geven; bovendien heeft zij mij, waar nodig, in contact gebracht met mensen uit haar netwerk. Het resultaat van onze vele plezierige gesprekken zijn een heldere doelstelling en een concreet plan hoe vorm te geven aan mijn wens zelfstandig verandermanager te worden. Deze doelgerichte aanpak heeft bovendien geleid tot een effectieve “personal branding”, mede waardoor ik nu als franchisenemer ga werken voor Kenneth Smit Consultancy”. Kortom, een prima resultaat uitmondend in nieuwe perspectieven en uitdagingen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *