Ik wil hogerop

U wilt hogerop. Carrière maken. Uw competenties vergroten. Kunnen bewijzen dat u overzicht hebt, mensen kan aansturen en motiveren. U wilt uw managersvaardigheden (verder) ontwikkelen? Ontdekken wat voor soort leider u bent. Wat uw sterke punten zijn. En welke eigenschappen door middel van coaching verbeterd kunnen worden?

Dreamjob Coaching is er zowel voor de beginnende als de ervaren manager. Want uw loopbaan is belangrijk en verdient de beste zorg.

Managers kunnen voor veel wensen terecht bij Dreamjob.
Onze belangrijkste coachingstrajecten zijn

Management Development

Vaak een onderdeel van het Management Development programma van uw werkgever. De Dreamjob coach start samen met u een gedegen zoektocht naar uw echte passies en uw verborgen krachten. Het doel? U verder te bekwamen in het mooie, maar ook moeilijke vak van manager. Onze coaches hebben uitgebreide leidinggevende ervaring. Ze zijn dus zonder uitzondering ‘ervaringsdeskundig’ in onverbiddelijke targets, politieke krachtenvelden, onmogelijke klussen en deadlines.
Lees verder

Management APK

Elke manager stelt zich wel eens de vraag: Ben ik nog wel goed bezig? Gebruik ik nog al mijn capaciteiten? Ben ik nog ‘on track’ of manoeuvreer ik me langzaam naar de zijlijn? Speciaal voor dit soort vragen heeft Dreamjob de Management APK ontwikkeld.

Een coachingstraject dat belangrijke inzichten oplevert. Inzicht in uw huidige managersloopbaan vergeleken met uw droombaan. Nog op de goede weg of helemaal niet? U krijgt kortom in korte tijd die heldere antwoorden die anderen u niet kunnen of durven geven.
Lees verder

Carrière Versneller

Speciaal ontwikkeld om uw carrière weer in beweging te zetten. Ideaal voor managers die al langere tijd op hetzelfde niveau of functie zitten. En dat graag willen veranderen. Stilstand is achteruitgang, en dat geldt ook voor uw carrière! Ambities worden afgestoft en weer plezier in het werk krijgen staat centraal Dit 6 à 8 sessies durende coachingstraject wordt afgesloten met een persoonlijk Groei & Bloei Plan.
Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *