Werknemer, zit ik nog wel goed?

LoopbaanCoaching Next Generation

Loopbaanbegeleiding, het oer-product van de Nederlandse coaching branche. Al ruim 20 jaar worden werknemers op dezelfde manier gecoacht. Alsof de banen, carrières en arbeidsmarkt in die tijd niet enorm veranderd zijn! Dreamjob introduceert daarom voor loopbaanbegeleiding: Loopbaancoaching Next Generation. Een eigentijdse manier van maatwerk loopbaan coaching. Met steeds een tastbaar resultaat, waar u in uw verdere loopbaan profijt van heeft.
Loopbaanbegeleiding van nu

Loopbaancoaching moet in de 21ste eeuw op een andere leest geschoeid zijn. Meer maatwerk zijn. En gericht op uw specifieke behoeften. Dreamjob komt daarom met een drietal concrete loopbaanbegeleiding producten, bij elkaar Loopbaancoaching Next Generation. Deze producten zijn precies afgestemd op één vraag: namelijk uw vraag.

Welke product bij u past en het meeste resultaat oplevert? Dat hangt af van de fase waarin uw loopbaan zicht bevindt. En van de vragen die u heeft. Staat u nog aan het begin of bent u al een eind op weg? Samen met uw coach kiest u welk product het beste bij u past.
Dreamjob onderscheidt drie loopbaan Next Generation coachingstrajecten

Carrière APK®

Net als de gewone APK is de Carrière APK® een onmisbare en verhelderende loopbaancheck. Voor zowel werknemer als werkgever. Heel passend voor iedereen die bewust bezig is met het realiseren van zijn ‘droombaan’. En die, net als bij de gewone APK, periodiek een grondige check belangrijk vindt.

Het eindresultaat is een heldere momentopname van uw carrière. Met een duidelijk rapport over uw droombaan enerzijds en uw huidige baan anderzijds. Ook krijgt u duidelijke adviezen hoe u kunt gaan bewegen richting uw droombaan. Adviezen voor u èn uw werkgever. Want die heeft ook een belangrijke rol.


Bepaling droombaan

Het back to basics coachingstraject. Voor iedereen die voor eens en altijd wil weten wat zijn of haar plek is. Het is simpelweg het bepalen van de ideale combinatie van juiste functie, leidinggevende, team, bedrijfskolom, bedrijf en mogelijk branche. Met als eindresultaat: Uw ideale plek volledig in kaart gebracht. Compleet met Plan van Aanpak, zodat u weet hoe u ‘daar’ kunt komen.
Lees verder

Loopbaan Versneller

Ontwikkeld om uw carrière weer in beweging te zetten. Ideaal voor mensen die al langere tijd op het zelfde niveau of functie zitten en dat willen veranderen. Is uw uitgangspunt ‘stilstand is achteruitgang’? Dit traject helpt u om weer beweging te realiseren. Daarbij sluiten we af met uw persoonlijk Groei & Bloei Plan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *